Condicions de venda

Per fer una compra, ens has de fer arribar la teva comanda per Internet a través del procés de compra habilitat amb aquesta finalitat. Si us plau, comprova la guia senzilla de condicions i com comprar.

Impostos aplicables

Els preus dels productes exposats a la pàgina SAET SWEETS, SL sí que inclouen l’IVA , aquest Impost sobre el Valor Afegit (IVA) així com el preu del transport, es desglossaran durant el procés de compra a la passarel·la de pagament del lloc web de SAET SWEETS, SL. En tot cas, a la passarel·la de pagament de SAET SWEETS, SL vénen sempre detallats els imports desglossats de manera prèvia a l’acceptació de compra.

Forma de pagament

En fer la comanda, el client haurà d’abonar l’import mitjançant targeta de crèdit o transferència bancària. Només així es passa a producció. En determinats casos i per prevenir possibles fraus, SAET SWEETS, SL es reserva el dret de sol·licitar als clients utilitzar un mètode de pagament específic.

Forma, despeses i termini d’enviament

SAETSWEETS.com envia les comandes als clients residents a la Península Ibèrica, Illes Balears, Illes Canàries, Ceuta i Melilla a través de diferents empreses de transport. El preu d’enviament es calcula automàticament en el moment de sol·licitar un pressupost o fer una comanda i es calcula sobre la base del pes de l’ordre i destí. Els terminis de lliurament varien en funció de la quantitat demanada i dels països de destinació. És possible que per una raó o una altra, una comanda pugui patir certs retards en la producció, a causa de l’escassetat de productes, la confirmació tardana per part del client, etc. En qualsevol cas, SAET SWEETS, SL haurà de lliurar els productes a l’adreça d’enviament indicada pel client en el menor temps possible d’acord amb els terminis de producció i el temps d’enviament. Per a comandes amb lliurament a Europa menors de 20 kg, es lliurarà en la mesura del possible dins dels 5 dies de calendari a partir de la data en què es va dictar la comanda. Per a comandes de més de 20 kg, calen 10 dies. En cas que hi hagués una demora el client serà informat adequadament. Els terminis de transport es poden veure alterats per incidències extraordinàries al transportista i per dificultats en el lliurament de la mercaderia. SAET SWEETS, SL exclou qualsevol responsabilitat pels retards produïts per l’agència de transport, però sí que es compromet a reposar en un termini raonable qualsevol comanda que hagi estat danyada o perduda per aquesta agència.

Canvis, cancel·lació i devolució de comandes

L’usuari podrà canviar o afegir un nou disseny, canviar la vostra adreça de lliurament o facturació o bé cancel·lar la comanda, sempre que la comanda no hagi entrat en procés de producció. Per fer-ho, l’usuari haurà d’enviar un email a info@saetsweets.com adjuntant el número de referència de la comanda i SAET SWEETS, SL us informarà de l’estat de la vostra comanda i de la procedència o no del canvi o cancel·lació de la comanda. Pels productes personalitzats no s’acceptaran canvis ni devolucions. En tractar-se de Productes Alimentaris, Saet Sweets no acceptarà devolucions un cop la comanda hagi estat lliurada al client. Si la devolució és motivada per un error de SAET SWEETS, SL s’assumiran la devolució de l’import del producte pagat a més de la devolució de les despeses d’enviament inicials en la modalitat més bàsica (enviament estàndard). SAET SWEETS, SL tornarà l’import de la devolució en els 14 dies següents a la recepció efectiva del producte objecte de la devolució i mitjançant el mateix mètode de compra utilitzat pel comprador.