Saet Sweets®, una llarga història al món de la regalèssia

Els nostres orígens

Va ser l’any 1916 quan vam fundar la nostra empresa i vam començar a elaborar extractes vegetals, com ara l’extracte de regalèssia. Més endavant comencem a fabricar productes a partir d’aquest extracte i crear la nostra estimada marca de barretes de regalèssia Gatos.

L’any 2005, la tercera generació de la nostra família va donar l’impuls definitiu a la regalèssia, creant així l’empresa actual, SAET SWEETS®.

Canviem la ubicació de les nostres instal·lacions i modernitzem tota la fàbrica. Vam poder evolucionar molt més i vam començar a vendre a altres països de la Unió Europea, com Itàlia, França, Alemanya, Suècia, Dinamarca, Holanda entre altres, i també a altres de la resta del món com USA, Israel, Marroc, Tunísia, i un llarg llistat de països on els Gatos ja són més que coneguts.

La qualitat dels nostres productes

Tots els nostres productes estan fabricats amb productes naturals i de forma tradicional. Oferim als nostres clients la Regalèssia de tota la vida. Tots els nostres productes tenen com a matèria primera principal el nostre extracte de regalèssia, que s’extreu a partir de l’arrel, un arbust amb una mata de color lila blavós brillant que arriba a una alçada d’un a dos metres, i escollit arrel a arrel per donar sempre el millor sabor.

La regalèssia es recull de zones humides a la vora dels rius. Es troba en zones fluvials d’ambients mediterranis poc plujosos. Sobretot a zones properes al riu Ebre i zones del Sud i Est de la Península.

IFS Global Markets Food

Treballem sota el programa IFS Global Markets – Food, un estandarditzat per a la seguretat alimentària tant per a distribuïdors com per a indústria alimentària, basada en el marc comparatiu de GFSI (Global Food Safety Initiative).

El procés de cocció, extrusió, premsatge i recobriment de sucre dels dolços que s’envasen en flowpack de plàstic, llaunes, caixes i flowpack de la nostra empresa compta amb l’aprovació del programa IFS Global Markets Food.

El modafinil té una tendència creixent a Espanya. El popular medicament nootròpic s’utilitza fora del prescrit per estudiants, empresaris, treballadors de fàbrica i creatius, per augmentar l’alerta i la productivitat, Modafinil nom comercial Provigil és un medicament popular publicitat per millorar la funció cerebral després de despertar-se o la somnolència diürna excessiva. Es creu que funciona canviant les substàncies químiques naturals (neurotransmissors) al cervell. Provigil es fa servir per tractar la somnolència excessiva causada per l’apnea del son, la narcolèpsia o un canvi d’horari.

Logo_GM_Food_RGB